Aróma Festival 2020: Okrem špičkových šéfkuchárov varili aj známi slovenskí hokejisti

Festival Aróma navštívila legenda slovenskej gastronómie Vojto Artz, zástupcovia spoločnosti Heineken Slovensko, zakladatelia úspešných reštaurácií a spoločností či známi slovenskí hokejisti. Gastronomický festival Aróma sa uskutočnil 11. – 12. septembra 2020 pri Dome armády v Trenčíne, pričom ponúkol návštevníkom viac než 20 predajcov zaujímavých produktov, občerstvenia a bohatý program. Čerstvá káva, výberová čokoláda a kakao, remeselné pivá, kvalitné víno, koreniny a bylinky, konopné produkty a netradičný street food, to všetko bol Festival vôní, chutí a zážitkov.

Silné meno slovenskej gastronómie, Vojto Artz, predstavil svoju Big Pan Show a pripravil pochúťku paella mista s plodmi mora. Klasické jedlá na moderný spôsob pripravil Michal Škorec, pričom mu asistovali hokejisti z HK Dukla Trenčín a príbeh bratislavských reštaurácií Brasserie La Marine a THeMA prerozprával ich majiteľ Ján Vlčko.

Diskusie o podnikaní v gastronómii na Slovensku sa zúčastnil aj Michal Chudík – riaditeľ pre HoReCa segment z Heineken Slovensko, návštevníci mohli počuť aj príbeh kakaa a dozvedieť sa viac o spoločensky zodpovednom podnikaní. Na festivale nechýbali hudobné vystúpenia, predstavenie pre deti či detský kútik.