Kačacie a husacie hody v Kozej bráne vám zaručia gurmánsky zážitok tejto jesene

Kačacie a husacie hody sú v reštaurácii Kozia brána neodmysliteľnou súčasťou, ktorú si zákazníci môžu prísť vychutnať každoročne počas jesenného obdobia. Majiteľka spolu so šéfkuchárom sa vždy snažia priniesť nové a vylepšené chute, čo sa im veľmi úspešne darí. Aj tento rok vás srdečne pozývajú na svoje špeciálne hodové menu, ktoré je vyladené do najmenších detailov.

Rodinnú reštauráciu Kozia brána nájdete v centre Bratislavy v priestoroch, ktoré kedysi patrili mestskému pivovaru. Podnik funguje už 11 rokov a rovnako dlhú tradíciu tu majú aj Kačacie a husacie hody, ktoré sú z roka na rok kvalitnejšie. „Kačacie a husacie hody sú súčasťou tradičnej slovenskej gastronomickej tradície. V Kozej bráne varíme modernú prešporskú kuchyňu z regionálnych surovín, a teda kačacie hody presne zapadajú do nášho konceptu. Sú u našich zákazníkov veľmi obľúbené a mnohí dajú prednosť gurmánskemu zážitku priamo v centre Bratislavy s výbornou dopravnou dostupnosťou,“ hovorí majiteľka reštaurácie Kristína Lučeničová.

Poďte na gurmánsky zážitok do Kozej brány

Kačacie a husacie hody sú v ponuke zaradené od začiatku septembra, respektíve od prvého školského dňa. “Hodové menu máme ešte jeden až dva týždne po jesenných prázdninách,” dodáva majiteľka. (Jesenné prázdniny v roku 2020 budú v období 29. 10. 2020 – 01. 11. 2020, pozn. redaktora).

Majiteľka sa spolu so šéfkuchárom každoročne snažia priniesť niečo nové, niečo špeciálne. Chcú sa zameriavať najmä na kvalitu, nie na kvantitu. “S naším pánom šéfkuchárom Romanom Svobodom sme sa rozhodli pre užší výber jedál v ponuke a o to väčšie sústredenie na kvalitu a prevedenie.” Samozrejmosťou sú v Kozej bráne kvalitné suroviny, overené postupy a domáca výroba, ktoré zaručujú famóznu chuť.